• nl
    • en

Locatie

Economische hotspotlocatie

Business Park Nuenen is gelegen aan de Collse Hoefdijk (gemeente Nuenen). Het terrein ligt kort nabij de A270, ten oosten van Eindhoven en  heeft een goede verbinding met de snelwegenstructuur van Eindhoven en Helmond (A2, A50, A58 en A67).

De regio Eindhoven is de snelst groeiende regio in – en de 2e economie van – Nederland. Deze regio heeft tevens de status van een ‘Mainport’ gekregen, te weten ‘Brainport’ en is daarmee officieel betiteld als een economisch kerngebied van nationale betekenis.

Er is een grote concentratie aan bedrijven, met veel technisch en kennis georiënteerde bedrijven en daardoor is er tevens een toename van ondersteunende bedrijvigheid, zoals toeleveranciers van de grote hightechbedrijven in de regio en op het gebied van logistieke dienstverlening.

Uw bedrijf op Business Park Nuenen?

Wilt u vrijblijvend meer informatie over Business Park Nuenen ontvangen of wilt u graag een afspraak om uw vestigingsmogelijkheden te bespreken? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.