• nl
    • en

Build to suit

Greenfield-bedrijfskavels worden voornamelijk door gemeenten zelf verkocht. Dit betekent dat u als koper in dat geval zelf aan de slag moet met de gemeente, architect, adviseurs, aannemers en financiers om de mogelijkheden van vestiging te onderzoeken.

De verkoop van de bedrijfskavels en de realisatie van de bedrijfsgebouwen op Business Park Nuenen is echter in handen van twee gerenommeerde ontwikkelende bouwbedrijven die samen met VSR Vastgoed Advies alle expertise en deskundigheid in huis hebben om u hierbij te adviseren en volledig te ontzorgen. Zij zullen u het volledige ontwikkelproces uit handen nemen om uw project ook daadwerkelijk op tijd en binnen uw budget te realiseren. Uiteraard volledig volgens uw eisen en wensen en met harde garanties: build to suit noemen zij dat.

Deze build to suit werkwijze ziet er schematisch als volgt:

Kennismakingsgesprek

Analyse bestaande huisvesting en inventarisatie eisen en wensen

Vertalen naar programma en verkaveling(svarianten)

Offertestadium

Sluiten intentieovereenkomst. Programma, budget en uitgangspunten

Planuitwerking

Sluiten koop- aannemingsovereenkomst of Turn-Key overeenkomst

Vergunningsprocedure

Levering grond en start bouw

Oplevering

Uw bedrijf op Business Park Nuenen?

Wilt u vrijblijvend meer informatie over Business Park Nuenen ontvangen of wilt u graag een afspraak om uw vestigingsmogelijkheden te bespreken? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.